handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
handicap / Totul Despre Computer / Securitatea computerului  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Pentru a va mentina datele din computer in siguranta trebuie sa aveti instalate cateva programe pentru securitate.
Iata cateva programe free:
1.Antivirus: Avira Personal Edition Classic, Avg Anti-Virus Free Edittion, Avast! Home Edition
2.Anti- spy: SpyBot Search&Destroy, Spyware Terminator, Ad-aware SE Personal
3.Firewall: ZoneAlarm, Comodo Firewall
Aceste aplicatii trebuie actualizate zilnic(se face automat) si din cand in cand rulat cate un test cu fiecare dintre programele instalate.


_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Tot pentru securitatea computerulu este bine s renuntati la Internet Explorer si sa folositi browser-e mai sigure gen Mozilla Firefox sau Opera. Daca nnu vreti sa renuntati la Internet Explorere atunic download-ati ultima versiunea  a acestui program. Internet Explorer 7 este mult mai sigur si are un aspect nou imbunatatit si modern.

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Dragos
Membru

Din: Brăila.
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7
Buna Smiley numele meu este Dragos,am 32 de ani si am o dizabilitate fizica neuromotorie.
Imi place foarte mult sa lucrez la computer-si am cat de cat cunostinte in domeniu de aceea vreau sa-ti spun din cate stiu ca cel mai eficient soft antivirus care asigura o protectie sigura a sistemului este:McAfee. 

buna smiley numele meu este dragos,am ani fizica place foarte mult lucrez cat cat cunostinte domeniu

35.5KB


_______________________________________
Toate neputinţele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din
propria tristeţe.( Cioran )
Sunt în căutarea unei prietenii adevarate din Brăila, domnișoară cu vârsta între 30 și 40 de ani, care să fie absolventă de liceu, care să aibă o dizabilitate fizică- locomotorie, cu care să mă pot intilni şi totodată să accepte prietenia unei persoane cu dizabilităţi fizice-locomotorii.
Sunt absolvent liceu Mihail Sebastian din Brăila-uman-filologie engleză avansat şi fraceză începător, promoția 1997.
ABSOLVENT A UNUI CURS OPERATGOR COMPUTER 1998,
ABSOLVENT EUROCOR-ENGLEZA AVANSAT-2000
Am fost implicat în programul:"Phare-Teatrul ca viaţă-Pledoaria tinerilor cu dezabilităţi care tânjesc după înţelegere", ce s-a desfăsurat în incinta teatrului "Maria Filloti din Brăila unde am jucat în piesa:"Caut un prieten", în regia domnului actor Liviu Pintileasa, şi într-un spectacol de pantomimă, în regia domnului actor Alin Florea.
  În prezent, îmi public poeziile în revista:"Impreună", tehnoredactată de domnul Aurel Borcea, ce poate fi găsită la adresa:http://impreuna.0fees.net
și pe site-ul-căutare pe-dragoș carabăț. Am o dizabilitate fizică-locomotorie.
Am şi un site personal,administrat de prietenul meu Cătălin Petrică Butiseacă, unde îmi postez cele mai reuşite poezii ale mele.
Cine are plăcerea, poate accesa  site-ul la adresa-
Deasemenea, am publicat câteva texte pe site-ul:www.poezie.ro, pe care îl puteţi găsi intrând pe, dând search: dragoş carabăţ.

date de contact:   sau

pus acum 15 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Salutare Dragos! Stiu ca sunt si alte programe de tip antivirus bune dar eu am incercat sa pun numai programe free, gratis, pentru ca nu toti isi cumpara licente la programe si cele free pot fi folosite cu succes. Unele prgrame free sunt la fel de bune sau mai bune decat unele programe  ce trebuiesc cumparate. 

_______________________________________



pus acum 15 ani
   
caguars
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar eu va spun cu mana pe inima: am incercat ( ma refer strict la Xp ) de-a lungul timpului cam toate felurile de antivirus si firewall si am ajuns la o singura concluzie: combinatia Nod32 versiunea 2.70.23 si firewall Sygate este cea mai ideala, va rog sa ma credeti ca de 6 ani de cand o folosesc nu am vazut urma de virus in calculator ( inainte luam zilnic cate ceva ). Din punctul meu de vedere este cea mai buna combinatie posibila. Stiu ca Sygate nu s-a mai facut, a ramas o versiune veche, dar credeti-ma face fata cu brio celor mai noi atacuri, la fel si versiunea 2.70 de Nod32, cu update la zi nu ai de ce sa iti mai faci probleme de virusi, troieni si alte cele. Recomand doar versiunea aceasta, intrucat am incercat si nod32 mai nou ( de la vers 3 in sus ) si nu am fost multumit, mananca multe resurse, si nu prea da randament, am luat virusi cu ea. Cine are probleme cu virusii sa bage aceasta combinatie recomandata de mine si scapa pe vecie. Bafta !

Modificat de caguars (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Eu, de vreo 2 ani de zile, folosesc avast antivirus si mi se pare cel mai bun. Am folosit ai avg si avira dar acum am ramas la avast. Cei care vor sa downloadeze ultima versiune de avast adica Avast 5 o pot face de aici. Nu consuma multe resurse, este primul in topul anitivirusilor gratuiti si noua interfata este foarte usor de folosit.


_______________________________________



pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la