handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
handicap / Suflet Aproape / In cautarea sufletului pereche.  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41
O rublica in care puteti posta cateva detalii despre voi,daca doriti sa cunoasteti o persoana pentru prietenie eventual casatorie.Lasati o modalitate de a va contacta,puteti pune si o fotografie,iar daca nu vreti sa fie publica adresa sa va scrie pe :Mesaj privat.

_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 16 ani
   
degetar
Vizitator



Smiley, te salut.Te rog sa ma lamuresti!Cm sa-mi fac pagina-profil?Imi doresc sa-mi gasesc sufletul pereche.Dar aici vreau sa pot vizualiza si alti doritori ca si mine?Trimiterea automata spre SIMPATIE.RO nu face altceva decat sa ma ratacesc.Am fost inscris acolo si nu imi place deloc.Ma intereseaza , vreau sa cunosc persoane care au aceleasi probleme ca si mine,altfel traim dezamagiri.
Am multe de comentat pe aceasta tema si doar aici cred eu ca avem o sansa reala. Dar in general pledez pentru prietenie. Oricum este o realitate a vietii noastre care presupune multa delicatete.           Cu drag degetar


pus acum 15 ani
   
degetar
Vizitator



Adresa mea de mail este     Deocamdata nu dau id-ul deoarece nu am cum vorbii cu toti odata si ne vom supara nejustificat. Emailul este foarte bun .Mesajul ramane si raspundem in cunostinta de cauza.Cat despre abuzuri, oricine poate raporta,iar administratorul forumului poate verifica.
  cu respect degetar


pus acum 15 ani
   
diana
Membru

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 76
Spun-mi, cati ani ai si de unde esti?

_______________________________________
kudica.sunphoto.ro

pus acum 15 ani
   
eugencj
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
BUNA! Sint Eugen din dej jud cluj, am 45 ani necasatorit, am avut acum 2 ani un accident vascular pe partea stanga,dar acumma pot deplasa ok mai greu. as vrea sa imi fac prietene de sex feminin adresa mea email este
pasiunile mele muzica, programele tv satelit HBO, discovery , muzica ambientala, cultura chineza,limbile straine, filmele artistice, astept raspuns.

cautarea sufletului pereche. buna! sint eugen din dej jud cluj, ani avut acum ani accident vascular

50.9KB


pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41
ok,eugen.Vad ca ai un intreg arsenal parca ai fi la Nasa.Hai sa facem forumul interesant.Scrie-ne despre pasiunile tale,ai ceva experienta de viata te rog inpartaseste si celorlalti.Viata e frumoasa,pe linga multi trece fara sa-si dea seama.Sper din tot sufletul sa-ti gasesti sufletul pereche.

_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
diana
Membru

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 76
Ma numesc Diana, am 27 ani si un usor handicap (o hemipareza pe partea dreapta. As dori sa cunosc un baiat cu handicap usor ( locumotor) in vederea prieteniei, iar pe urma vom vedea.  Mentionez ca am 143 si doresc baiat pana in 165 ( Nunai baieti din Bucuresti, numat cu handicap si numai cu inalt. specificata). Hai sa nu fiu rea, plus 2,3 cm

Modificat de diana (acum 12 ani)


_______________________________________
kudica.sunphoto.ro

pus acum 15 ani
   
mishy
Membru

Din: brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Buna! Sunt Mihai. Am 32 ani, 1.77/73kg si am tetrapareza spastica. Am terminat ASE-ul si lucrez ca operator calculator. As dori sa-mi gasesc jumatatea, sa gasesc aceea persoana finuta, plina de dragoste, cu care sa pot lua viata in piept si alaturi de care sa pot trai o frumoasa poveste de dragoste. Ma puteti gasi cu ID-ul de messenger:mishyorban sau prin e-mail la: .

cautarea sufletului pereche. buna! sunt mihai. ani, 1.77/73kg spastica. terminat ase-ul lucrez

31.3KB


pus acum 15 ani
   
degetar
Vizitator



Sunt Dan, am 47 de ani,sunt din com. Baraganu,jud. Braila,am tetrapareza spastica, am 55 de kg.,1,60 m....sunt pensionar din 1992,am lucrat la croitorie-
serie.Sunt singur....am unele probleme de viata dar mi-ar place sa cunosc perechea sau ma rog pe oricine e dispus sa construim o preitenie.Am adresa de e-mail ,iar ID-ul este udreadnt. Am placerea sa raspund tuturor ,iar viata va cerne.Pledez pentru prietenie. Daca vom reusii mai mult, deja vorbim de fericire si multumire sufleteaca.
         Tuturor va doresc munai bine .
                          Cu drag   degetar

Modificat de degetar (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
agentul_08
Administrator

Din: jud dambovita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 486
Rugaciune pentru a gasi un suflet pereche







Doamne Dumnezeule,

Te rog pe Tine si pe îngerii iubirii sa ma ajutati sa am o relatie minunata de dragoste cu sufletul meu pereche. Va rog sa ma îndrumati sa-mi gasesc sufletul pereche, sa ma ajutati sa-l întâlnesc si sa ne bucuram unul de altul cât mai curând. Va cer ajutorul pentru a crea conditiile sa pot avea aceasta minunata relatie sufleteasca chiar acum. Va rog sa ma ajutati sa-mi vindec orice blocaje mentale, trupesti sau emotionale, care m-ar face sa ma tem de iubirea cea mare. Va rog sa ma ajutati sa aud si sa urmez îndrumarile divine ce-mi vor permite sa gasesc si sa ma bucur de aceasta relatie sufleteasca. Stiu ca sufletul meu pereche ma cauta cu aceeasi ardoare cu care si eu îl caut pe el. Amândoi va rugam sa ne ajutati sa ne întâlnim, sa ne cunoastem si sa acceptam binecuvântarile marii iubiri. Multumesc.    


_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

pus acum 15 ani
   
razschumi
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7
Salut, ma numesc Razvan, am 32 ani. Am o hemipareza stanga, caut pe cineva mai special.

pus acum 15 ani
   
razschumi
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7
Salut, numele meu este Razvan, am 32 ani. Am o hemipareza stanga si caut pe cineva mai special.

cautarea sufletului pereche. salut, numele meu este razvan, ani. hemipareza stanga caut cineva mai

6.1KB


pus acum 15 ani
   
Dragos
Membru

Din: Brăila.
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7
Buna numele meu este Carabat Dragos, am 32 de ani si domiciliez in orasul Braila pe str.Unirii 120 si am o dizabilitate fizica neuromotori.
Sunt absolvent de liceu teoretic promotia 1997 sec.uman filologie-limbi straine-engleza avansat.
Sunt absolventul a unui curs de operator computer si deasemenea am absolvit eurocor-engleza avansat.
In perioada 2003-2005 am facut parte dintr-un program suventianat de phare de integrare a persoanelor cu dizabiltati fizice prin teatru in cadrul caruia am jucat in piesa:"Se cauta un prieten".
Imi place foarte mult sa citesc si sa navighez pe internet.
Deasemenea imi place foarte mult sa ascult muzica si sa citesc  in limba engleza
si carti de psihologie.-Autorul meu preferat este Herman Hesse.
Mi-ar face o deosebita placere sa conferses pe messenger Yahoo sau pe mail,cu domnisoare intre 25 si 30 de ani ca pot avea un handicap fizic usor-pt. prietenie din Braila,Curtea de Arges sau Campul Lung Muscel.
Daca iti va face placere sa ma contactezi  ,o vei putea face pe adresa:


" Iubirea este singura datorie pe care o cunosc." ( Albert Camus )
18." Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted." ( William Shakespeare )

cautarea sufletului pereche. buna numele meu este carabat dragos, ani domiciliez orasul braila

35.5KB

Modificat de Dragos (acum 15 ani)


_______________________________________
Toate neputinţele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din
propria tristeţe.( Cioran )
Sunt în căutarea unei prietenii adevarate din Brăila, domnișoară cu vârsta între 30 și 40 de ani, care să fie absolventă de liceu, care să aibă o dizabilitate fizică- locomotorie, cu care să mă pot intilni şi totodată să accepte prietenia unei persoane cu dizabilităţi fizice-locomotorii.
Sunt absolvent liceu Mihail Sebastian din Brăila-uman-filologie engleză avansat şi fraceză începător, promoția 1997.
ABSOLVENT A UNUI CURS OPERATGOR COMPUTER 1998,
ABSOLVENT EUROCOR-ENGLEZA AVANSAT-2000
Am fost implicat în programul:"Phare-Teatrul ca viaţă-Pledoaria tinerilor cu dezabilităţi care tânjesc după înţelegere", ce s-a desfăsurat în incinta teatrului "Maria Filloti din Brăila unde am jucat în piesa:"Caut un prieten", în regia domnului actor Liviu Pintileasa, şi într-un spectacol de pantomimă, în regia domnului actor Alin Florea.
  În prezent, îmi public poeziile în revista:"Impreună", tehnoredactată de domnul Aurel Borcea, ce poate fi găsită la adresa:http://impreuna.0fees.net
și pe site-ul-căutare pe-dragoș carabăț. Am o dizabilitate fizică-locomotorie.
Am şi un site personal,administrat de prietenul meu Cătălin Petrică Butiseacă, unde îmi postez cele mai reuşite poezii ale mele.
Cine are plăcerea, poate accesa  site-ul la adresa-
Deasemenea, am publicat câteva texte pe site-ul:www.poezie.ro, pe care îl puteţi găsi intrând pe, dând search: dragoş carabăţ.

date de contact:   sau

pus acum 15 ani
   
magda24
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Buna. Numele meu e Magda, sunt din Bucuresti am 24 de ani si sufar de Parapareza Spastica ( atunci cand merg nu pot indrepta bine genunchii)dar in rest sunt ok
  In timpul liber , imi place sa ma plimb(ador natura), sa citesc, sa ascult muzica sau sa urmaresc o emisiune interesanta la tv.
   Mi-as dori ca prin intermediul acestui site sa cunosc un baiat cu un handicap fizic usor din Bucuresti care sa ma inteleaga si sa ma accepte asa cum sunt. Dc esti in aceasi situatie ca si mine si iti doresti o relatie serioasa bazata pe respect si sinceritate , nu ezita sa imi raspunzi. Mentionez inca odata tb sa fie o persoana cu un handicap fizic USOR si sa fie din Bucuresti.


pus acum 15 ani
   
dumidan
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8
Bună ziua. Mă numesc Dan, sunt din Bucureşti. Am o întrebare pt. razschumi: nik-ul Îmi pare cunoscut, nu cumva ai fost şi pe forumul handicap.lx.ro ? Sau te ştiu din altă parte ... Şi, să ştii, toţi suntem mai speciali, fiecare în felul său

Modificat de dumidan (acum 15 ani)


_______________________________________
Filmari, fotografii, videoedit -
Probleme cu PC-ul? -

pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41
Salut Dumidan!Am fost la Bucuresti unde am facut o proteza noua.Cine mai merge la capitala pentru evaluarea gradului de handicap sau proteza pe Pantilimon la Institutul national de evaluare a capacitatii muncii.Nu va lasati pacaliti de taximetristi.Din gara  de nord o cursa nu poate costa sub nici o forma 130 lei.Eu am mers cu troleibuzul si tranvaiul 26 lei.Ministerul Sanatatii ar trebuii sa ia in considerare caci un pensionar cu cateva sute de lei la o evaliuare da pensia pe 2-3 luni.Aveti grija de voi caci asta va mai ramas,sa auzim numai de bine!

_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
anca_tm
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11
Buna! Sunt Anca, sunt din Timisoara si am parapareza spastica de la nastere, pot sa merg dar ceva mai greu (fac in continuare eforturi sa schimb lucrul asta ). Am absolvit anul acesta Facultatea de Telecomunicatii. (momentan sunt in cautare de job - sper sa si gasesc pe cineva care sa mi-l ofere    ) As vrea sa-mi gasesc sufletul pereche, dealtfel ca orice om, dar bineinteles intai sa ne cunoastem mai bine. Abia ce m-am inregistrat, deci ne mai auzim 

cautarea sufletului pereche. buna! sunt anca, sunt din timisoara parapareza spastica nastere, pot

33.8KB


pus acum 15 ani
   
anca_tm
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11
Buna! Sunt Anca, sunt din Timisoara si am parapareza spastica de la nastere, pot sa merg dar ceva mai greu (fac in continuare eforturi sa schimb lucrul asta ). Am absolvit anul acesta Facultatea de Telecomunicatii. (momentan sunt in cautare de job - sper sa si gasesc pe cineva care sa mi-l ofere    ) As vrea sa-mi gasesc sufletul pereche, dealtfel ca orice om, dar bineinteles intai sa ne cunoastem mai bine. Abia ce m-am inregistrat, deci ne mai auzim 


P.S.: Scuze, am incercat sa schimb poza si se pare ca a postat de doua ori...imi cer scuze

cautarea sufletului pereche. buna! sunt anca, sunt din timisoara parapareza spastica nastere, pot

21.5KB

Modificat de anca_tm (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41
Poza a doua iti da personalitate.Esti o "Superneni",bun venit te asteptam cu postari.

_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
prigatg
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5


cautarea sufletului pereche.

34.8KB


pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41
Priqatq,ia posteaza si tu frate,esti baiat frumos si inteligent,sunt multe fete care asteapta postarea ta

_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
prigatg
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
eu adica prigatg ma numesc george am 29 de ani si doresc sa intalnesc o fata din buc , am avut si eu un accident si acum am o mica pareza stanga ii spun eu id-ul meu este acelas adica prigatg 

cautarea sufletului pereche. adica prigatg numesc george ani doresc intalnesc fata din buc avut

34.1KB


pus acum 15 ani
   
prigatg
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
am spus ca doresc sa intalnesc o fata din buc , dar poate fi si din altaparte 

cautarea sufletului pereche. spus doresc intalnesc fata din buc dar poate din

42.7KB


pus acum 15 ani
   
gigifurtuna
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Buna tuturor,
Ma numesc Gigi,am 39 de ani,o luxatie congenitala de sold,va pot casatori pe toti pentru ca sunt ofiter de stare civila si doresc sa cunosc o fata draguta cu un handicap asemanator.


pus acum 15 ani
   
costell
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
salutare lume
sunt Costel, am 32 de ani si locuiesc in Bucuresti.
Am un usor handicap..distonie primara..pe  partea dreapta superioara a corpului..asta e
sunt si student dar am si un job..operator calculator..acum sunt in concediu si invat pentru restante
doresc sa imi gasesc perechea..fara sa fac mofturi
asadar..astept


pus acum 15 ani
   
prigatg
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
cam putine fete pe acest forum , cum sa facem sa le convingem sa vina si ele aici 

cautarea sufletului pereche. cam putine fete acest forum cum facem convingem vina ele aici 

34.8KB


pus acum 15 ani
   
constantin puiu
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Abia rezist tentatiei de a spune :"buna, sunt X, am o oarecare varsta, arat cam in felul urmator, etc., etc. si caut o fata superba, speciala, care sa-mi fie lumina si umbra, celalalt eu, chiar inlocuitorul sufletului meu". Dar nu spun asta, pentru ca ar trebui sa fiu macar o parte din ceea cer...si nu sunt! Sunt destul de matur (ca sa nu zic in varsta, 44 ani), cu o mica parere de inteligenta (ma prefac ca as fi student, desi pare un statut abstract, chiar si acum, in ultimul an), cu un job cam fara perspectiva si cu un handicap destul de sever (pentru cunoscatori, poliomielita).
  Poate ca am sa dezvolt putin subiectul, dar acum mai spun doar ca sunt din Ploiesti.


pus acum 15 ani
   
peter36
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Buna seara cezarina,eu sunt petrica din brasov si mi-ar placea sa stam de vb!

pus acum 15 ani
   
maricos
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8
buna ma numesc MARIUS am 29 de ani sunt din prahova si am un handicap din nastere(hemi pereza pe partea stanga) dar merg fara probleme ami plce sami ocuptimpul cu,softari calculatoare si reparatii de biciclete as vrea sa cunosc o fata tot cu handicap fizic,sa nu puna accent pe fizic si sa ma accepte asa cum sunt eu!!!ma puteti gasii pe messsenger la id-ul coroby_marius    

cautarea sufletului pereche. buna numesc marius ani sunt din prahova handicap din pereza partea

33.3KB


pus acum 15 ani
   
maricos
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8

maricos a scris:

buna ma numesc MARIUS am 29 de ani sunt din prahova si am un handicap din nastere(hemi pereza pe partea stanga) dar merg fara probleme ami plce sami ocuptimpul cu,softari calculatoare si reparatii de biciclete as vrea sa cunosc o fata tot cu handicap fizic,sa nu puna accent pe fizic si sa ma accepte asa cum sunt eu!!!ma puteti gasii pe messsenger la id-ul coroby_marius    


cautarea sufletului pereche. maricos scris:buna numesc marius ani sunt din prahova handicap din

20.1KB


pus acum 15 ani
   
Cosmin26
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Salut,caut o fata cu un mic hand pt o rel serioasa...pt mai multe detalii id ul meu de mess este mares_teodor iar pagina de hi5 este Mc .

cautarea sufletului pereche. salut,caut fata mic hand rel mai multe detalii meu mess este iar pagina

39.6KB


pus acum 15 ani
   
petricaradu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
Am bratul drept amputat in urma unui accident. In prezent lucrez , dar am o situatie locativa dificila. Am divortat si trebuie sa parasesc locuinta fiindca nu pot convietui cu fosta sotie.De aceea, doresc sa cunosc o doamna in vederea casatoriei.Am 51 de ani si studii superioare.

cautarea sufletului pereche. bratul drept amputat urma unui accident. prezent lucrez dar situatie

37.1KB


pus acum 15 ani
   
bellair
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
Buna .. Daca iti doresti o prietenie online, sincera, si vrei sa cunosti un baiat dragutz, (31/1.72/75) vino pe mess, cu id bellairplace
Adi 

cautarea sufletului pereche. buna daca iti doresti prietenie online, sincera, vrei cunosti baiat

5.1KB


pus acum 15 ani
   
sorin
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
salutare tuturor!as dori sa gasesc o fata cu u handicap minor in vederea unei prietenii1

pus acum 15 ani
   
sorin
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Pentru ca am fost cam laconic in prezentare, revin cu cateva informatii: am aproape 23 de ani, sunt din Bucuresti, am parapareza spastica. Cred ca toti suntem speciali si ca avem o sensibilitate crescuta. In rest, am scris mai sus.

cautarea sufletului pereche. pentru fost cam laconic revin cateva aproape ani, sunt din bucuresti,

30.5KB


pus acum 15 ani
   
benyamyn
Membru

Din: sibiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11
Buna, eu ma numesc  Beniamin sunt presona cu dizabilitati fizic am 27 ani 1.70cm sunt in zodia rac sunt o presoana sensibila credintoasa. Desi sunt asa cum sunt imi place muntele umblu de 10 ani la munte, as vrea o presona care sa ma accepte asa cum sunt eu o fata romantica sensibila astept sa ma contentati pe mail

cautarea sufletului pereche. buna, beniamin sunt presona fizic ani 1.70cm sunt zodia rac sunt

52.9KB

Modificat de benyamyn (acum 13 ani)


_______________________________________
BUNA IMI DORESC SA CUNOSC O FATA SIMPLA,SINCERA,DESCHISA,SERIOASA,HOTARTA CARE ISI DORESTE O RELATIE FRUMOASA BAZATA PE RESPECT SI INCREDERE RECIPROCA SA STIE CE VREA DE LA VIATA SA AIBA INTRE 26-33 ANII,EU SUNT UN BAIAT DRAGUT,SINCER,CU BUN SIMT,SERIOS,CU SERVICI,AM 30 ANII SI SUNT DIN SIBIU SI AM UN MIC HANCAP ,SI IMI CAUT JUMATAEA INIMII SI SUFLETUL PERECHE CINE VREA SA MA CUNOASCA MA GASESTE LA ID DE MESS ROG SERIOZITATE SI OFER DA-MI SANSA SA TE CUNOSC SUFLETE PERECHE MULTI PUPICI.

fb Stefan benyamyn trasca

pus acum 15 ani
   
benyamyn
Membru

Din: sibiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11
Buna ma numesc Beny si am 25 ani si sunt din sibiu am un handicap mic fizic sunt o persoana cu un suflet bun as vrea  o persoana pentru prietenie sau o relatie sa fie tot ca si mine sa are un suflet bun va astept cu drag sau sa imi scrieti pe mail benyamyn1983yahoo.com

cautarea sufletului pereche. buna numesc beny ani sunt din sibiu handicap mic fizic sunt persoana

52.9KB


_______________________________________
BUNA IMI DORESC SA CUNOSC O FATA SIMPLA,SINCERA,DESCHISA,SERIOASA,HOTARTA CARE ISI DORESTE O RELATIE FRUMOASA BAZATA PE RESPECT SI INCREDERE RECIPROCA SA STIE CE VREA DE LA VIATA SA AIBA INTRE 26-33 ANII,EU SUNT UN BAIAT DRAGUT,SINCER,CU BUN SIMT,SERIOS,CU SERVICI,AM 30 ANII SI SUNT DIN SIBIU SI AM UN MIC HANCAP ,SI IMI CAUT JUMATAEA INIMII SI SUFLETUL PERECHE CINE VREA SA MA CUNOASCA MA GASESTE LA ID DE MESS ROG SERIOZITATE SI OFER DA-MI SANSA SA TE CUNOSC SUFLETE PERECHE MULTI PUPICI.

fb Stefan benyamyn trasca

pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41


_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Bine ai revenit pe forum filip

_______________________________________



pus acum 15 ani
   
eu_creep
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 0
sal all!! eu sun cosmin am 26 ani si sunt din buzau. sufar de tetrapareza spatastica. ma aflu aici pt acelas motiv ca toata lumea de aici, sa gasaesc o fata care sa ma accepte asa cum sunt...si reciproca este valabila

_______________________________________
IT'S ALL ABOUT LOVE AND FRIENDS

pus acum 15 ani
   
simpluOM
Membru

Din: giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
indiferent de natie...indiferent de handicap ....toate...dar toateeeeeeee....femeiele de lume.....vor un singur lucru....si stiu ele ce...si intrun final ajung sa isi bata joc de un om ca noi...pt orice femeie din lume noi nu existam......ele vor la fel ca celelalte barbati buni de munca pt ele. si prosti ca sa isi bata ele joc de oameni ca noi...in fine...atit am avut de zis.....scuzati-mi parerea .....eu nu exist   

cautarea sufletului pereche. indiferent handicap singur stiu ele ce...si intrun final ajung isi bata

27.4KB


_______________________________________
hm.....nu cred ca conteaza ci doar ca sunt un suflet ca si voi

pus acum 15 ani
   
filip
Membru

Din: jud Hd
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 41

simpluOM a scris:

indiferent de natie...indiferent de handicap ....toate...dar toateeeeeeee....femeiele de lume.....vor un singur lucru....si stiu ele ce...si intrun final ajung sa isi bata joc de un om ca noi...pt orice femeie din lume noi nu existam......ele vor la fel ca celelalte barbati buni de munca pt ele. si prosti ca sa isi bata ele joc de oameni ca noi...in fine...atit am avut de zis.....scuzati-mi parerea .....eu nu exist   

Da esti suparat rau omule!
Fi mai explicit e destul de vag creonata parerea ta despre femei.
Eu am avut accidentul in 1991 am avut o fetita atunci acum am si un baiat.Apropo stau tot cu acceiasi femeie.Ce ai scris mai sus nu se potriveste la mine.


_______________________________________
Fa ce poti,fara sa te compari cu altii.Padurea ar fi tacuta daca numai pasarile cu tril ar cinta.

pus acum 15 ani
   
Artistul_Unic
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Buna,ma numesc Calin sunt astist de suflet bogat,miniaturist,am tetrapareza usor spastica, din statiunea balneara Geoagiu Bai,jud.HD,imi doresc o rel serioasa bazata pe respect si incredere,o fata sufletista(sa aiba mobilitate)intre 20-35 de ani,pt mai multe detalii pe mess ID: calinsavu10                                MOTTO:  SINCERITATEA CHEIA FERICIRI

cautarea sufletului pereche. buna,ma numesc calin sunt astist suflet usor spastica, din statiunea

14.3KB

Modificat de Artistul_Unic (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
cypy27
Membru

Din: alba iulia
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8
buna,sant ciprian 27 de ani din albaiulia am un handicap locomotor(prbl cu mersul)as dori sa gasesc o fata cam cu aceleasi prbl cu bun simt si din zona.am 180cm 85kg saten ochi caprui

cautarea sufletului pereche. buna,sant ciprian ani din albaiulia handicap mersul)as dori gasesc fata

39.9KB


_______________________________________
cypry

pus acum 15 ani
   
andreeamaria83
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Gata m-ai gasit eu sunt sufletul pereche din bucuresti, Glumeam, sincer eu  nu prea mai cred in chestiile astea cu sufletul pereche mai ales pe net dar cica nu se stie niciodata, e bine oricum ca de prieteni ai nevoie oricand. 

pus acum 15 ani
   
cypy27
Membru

Din: alba iulia
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8
nici eu dar o ancercare nu strica


_______________________________________
cypry

pus acum 15 ani
   
peter
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Bun gasit tuturora,am constatat ca e destul de greu sa fii singur asa ca m-am hotarat sa fac ceva in sensul asta macar si postand cateva cuvinte despre mine de a ma face cunoscut!
Sunt Petrica din jud.Brasov am 36 de ani si sunt nascut in zodia berbecului,ma gandesc ca acusi acusi bat la usa sarbatorile de iarna si eu nu am cu cine sa impart bucuria trairii lor in afar de familie!
Am un handicap de gr.2 din nastere,insa pana acum am avut si am o viata aproape normala.
Imi caut jumatatea si tare mi-ar placea ca ea sa fie undeva pe aici!As dorii daca o fata pana in 37 de ani este interesata de mine asa cum sunt sa ma conctacteze!
Va urez tuturor sa nu fiti singuri de sarbatori si ele sa fie pline de multa multa dragoste!!!
                 CU SUFLETUL APROAPE.........
                                                          PETRICA.

cautarea sufletului pereche. bun gasit constatat destul greu fii singur asa m-am hotarat fac ceva

20.8KB


pus acum 15 ani
   
sorin26
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Salutare, numele meu este Sorin am26 de ani si m-am nascut cu un defect la mana stanga ,am carnet de sofer  ,deci pot sa zic ca ma descurc cu orice  e mai mult vorba de aspect caut o fata care sa fie intr-o situatie asemanatoare,in rest totul este ok , muncesc de la 20 de ani ,anul acesta termin o facultate si astept inplinirea pe plan sentimental.

pus acum 15 ani
   
maricos
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8
DACA EXISTA VREO FATA CARE AR VREA SA MA CUNOASCA O POATE FACE TRIMTAND-MI EMAIL  PE ADRESA MEA:    

cautarea sufletului pereche. daca exista vreo fata care vrea cunoasca poate face adresa mea:  

38.1KB


pus acum 15 ani
   
codrin.laios@yahoo.com
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Buna,
Ma numesc codrin am 21ani am un handicap asociat adica sufar de ai multe boli principala ar fi boala wilson sau ii mai zice si degenerescenta hepato lenticulara a doua diabet zaharat tip 2 (nu e insulino dependent) a treia hiper tensiune arteriala aflata sub tratament si ultima ar fi o hernie de disck usoara care am capatat-o in urma unui accident la munte cam atat despre mine, acuma ce as cauta eu este o fata care sa aibe un handicap fizic usor/mediu care sa poata merge p-entru o relatie de lunga durata si vedem poate in viitor cine stie casatorie nu am o poza recenta asa ca o sa fac tot posibilul sa pun una cat mai veche putin facuta prin martie 2008

cautarea sufletului pereche. buna, numesc codrin 21ani handicap asociat adica sufar multe boli

68.9KB


pus acum 15 ani
   
codrin.laios@yahoo.com
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Ps : am uitat sa las numarl de telefon 0769304553

pus acum 15 ani
   
silv
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
:*:*

pus acum 15 ani
   
claudel1982
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
Buna,

cautarea sufletului pereche. buna,

14KB

Modificat de claudel1982 (acum 12 ani)


pus acum 15 ani
   
claudel1982
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
tot eu....

cautarea sufletului pereche. tot eu....

38.3KB


pus acum 15 ani
   
claudel1982
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
la pescuit.....

cautarea sufletului pereche.

40.3KB


pus acum 15 ani
   
claudel1982
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
eu  la o plimbare cu bicicleta....

cautarea sufletului pereche. eu  plimbare

74.9KB


pus acum 15 ani
   
noproblem
Membru

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Sînt momente în viaţă cînd simţi absenţa cuiva atît de tare, încit ţi-ar place să scoţi din vise şi să-l îmbrăţişezi.

cautarea sufletului pereche. sînt momente cînd simţi cuiva atît tare, încit ţi-ar place

24.1KB

Modificat de noproblem (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
Gabi Sima
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Am un usor hand din 89 intr-un accident. Am 46 de ani si as dori sa cunosc o fata pentru o eventuala relatie.

pus acum 15 ani
   
danutza_buc
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
salut! eu sunt dana din buc. am 30 de ani shi o hemipareza spastica dreapta. cu toate astea sunt o persoana activa, timida, lucrez, am prieteni, imi place sa ma plimbm, sa citesc carti bune, imi place muzica veche shi mai nou imi place sa joc scrabble online. am intrat pe acest forum pt ca sper sa intalnesc persoane la fel ca mine.

 


pus acum 15 ani
   
ciprian ag_84
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
buna tuturor sun un baiat din arges sufar de boala wilson am 25 de ani si as vrea sam-i gasesc jumatatea daca sunteti interesati ma gasiti la adresa de mesinger     'herahgcjan' astept sa vb

pus acum 15 ani
   
simpluOM
Membru

Din: giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
salut sunt daniel...si as vrea sa imi gasesc si eu un suflet pereche...am nenorocita de parapareza spastica....cine stie cunoaste....care vrea...mai multe detalii pe id ul meu de mess....eu_danii75.....deci care se ofera?

cautarea sufletului pereche. salut sunt vrea imi gasesc suflet nenorocita parapareza stie vrea...mai

13.9KB


_______________________________________
hm.....nu cred ca conteaza ci doar ca sunt un suflet ca si voi

pus acum 15 ani
   
bogdanovics1977
Membru

Din: sangeorgiu de mures
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7

silv a scris:

:*:*

   


_______________________________________
scorpion 31ani..nu beau..nu fumez..sunt in cautarea"sufletului pereche"daca exista asa ceva..Mai multe lucruri despre mine veti afla daca ma contactati pe messenger:rexx97

pus acum 15 ani
   
merlin
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 13
M-am hotarat, de astazi imi caut nevasta. Nici urata, nici frumoasa, fara plete, nici cheloasa. Vreau sa fie normala…asta pe cat posibil. Sa stie sa gateasca…si cam atat. Desteapta sa fie ca mine…cand dorm…dar nici cand sunt treaz nu sunt mai destept. Harnic nu mai incape vorba.Imi plac persoanele harnice ca si albinele, desigur in acest caz ma refer la trantori, unul din ei sunt si eu. Doritoarele imi pot scrie…aaaa, vreti o poza! Nu am dar va pot face o idee. Pentru cele care au vazut “Stapanul inelelor”, eu arat ca si Gollun, fiinta aia mica si dragalasa. Pentru cele care nu au vazut…va spun ca sunt o imperechere intre Antonio Banderas si Brad Pitt.Vorbesc uneori in soapte, insa nu pentru ca as fi tandru, ci din economie de energie. Bolnav…sunt. Control medical mi-am facut numai la  corp, nu am avut ocazia sa-mi testez psihicul. Poate sunt..poate nu sunt….ma indrept spre normalitate, asta-i sigur.

Astept raspuns de la voi….am destul timp, asa ca nu va grabiti!

cautarea sufletului pereche. m-am hotarat, astazi imi caut nevasta. nici urata, nici frumoasa, fara

17KB

Modificat de merlin (acum 14 ani)


_______________________________________
Un om valoreaza exact cit cuvintul sau

pus acum 14 ani
   
daniyel
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
BUNA SANT DANI DIN GALATI DACA E CINEVA INT AL ASTEPT PE ID JUPANUDANI VA PWP :*:*:*:*:*

cautarea sufletului pereche. buna sant dani din galati daca cineva int astept jupanudani pwp

38KB


pus acum 14 ani
   
sufletzel
Membru

Din: Galati
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Bine v-am regasit Multa vreme a trecut de cand nu am mai postat nimic... desi am mai aruncat cate o privire pe aici.Ma bucur sa vad ca a crescut acest forum, este un lucru foarte bun si sunt convinsa ca va da nastere unor prietenii frumoase si durabile
Momentan eu ma confrunt cu o problema ( nu ca m-ar mira sau ca ma asteptam la altceva.. ) si sper sa gasesc o solutie aici. Am un job nou care mi-a purtat pasii in Capitala, desi sincer va spun... nu imi place Bucurestiul, mult prea aglomerat. Marea problema insa este ca trebuie sa imi gasesc o gazda, ceea ce imposibil nu este decat daca... ai o problema... si atunci ti se spune " imi pare rau dar... nu pot sa te primesc ". Am cam scrasnit eu din dinti cand am intalnit asemenea exemplare dar mi-a trecut, in nici un caz nu am sa pot eu schimba mentalitatea de astazi... Asa ca iata-ma in cautarea unei camere decente, contra unui cost cat se poate de avantajos. Sunt o persoana plina de viata, prietenii imi spun ca am un suflet prea bun pentru epoca asta Asa o fi... dar nu m-as vrea fara el Imi place sa am prieteni, sunt sociabila, ador plimbarile..seara, muzica de calitate ( in special cea veche ) si... ma consider un OM.
De profesie sunt asistenta-medicala dar viata ne ofera uneori si... altceva..asa ca acum imi incerc norocul pe un post de contabil... Daca stiti ceva..daca aveti o solutie... serioasa, astept un semn Momentan nu voi putea intra pe internet ptr simplul fapt ca nu am conexiune unde stau acum, temporar, dar va pot lasa un nr de telefon : 0765.140849.
Aveti grija de sufletele voastre si... ne mai citim, promit.


_______________________________________
" Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau."
Gabriel José García Márquez

pus acum 14 ani
   
meolablaze
Membru

Din: pitesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Salutare! ma numesc Nicu, am 32 de ani si am o proteza de gamba . sunt cintaret bisericesc si in timpul liber lucrez amenajari interioare. inca mai cred in sufletul pereche, de aceea as dori sa gasesc poate prin intermediul acestui site, o femeie cu un handicap asemanator. id de mes, meola_blaze

cautarea sufletului pereche. salutare! numesc nicu, ani proteza gamba sunt cintaret bisericesc

1.5KB


_______________________________________
Dintre animale  -spune Geneza - nu s-a gasit nici un ajutor pentru om. De aceea Dumnezeu adoarme pe Adam si scoate din coasta sa femeia. Daca s-ar fi gasit ceva s-o inlocuiasca....

pus acum 14 ani
   
cosmin_b
Membru

Din: brasov
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Ma numesc Cosmin sunt din Brasov, am terminat facultatea de psihologie - pedagogie, Masterand: Consiliere psihologica si educationala si student in anul 1 la Asistenta Sociala. Am un usor handicap cu accent pe parte dreapta.Sunt sociabil, comunicativ si ambitios, imi place foarte mult sa ma distrez si sa traiesc fiecare clipa la maxim. Tot timpul ma tin de cuvant, detest minciuna. Sunt o fire foarte optimista si cred ca voi gasi pe cineva fara prejudecati care va sti sa ma inteleaga de preferat din Bv. Daca esti deschisa si fara prejudecati si vrei sa afli mult mai multe desrpe mine, scrie-mi....Id-ul meu este cosmy29

cautarea sufletului pereche. numesc cosmin sunt din brasov, terminat facultatea psihologie

26.6KB


_______________________________________
Cu Stima,
Cosmin B

pus acum 14 ani
   
noproblem
Membru

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Ajută-mă doamne să iubesc oamenii ca pe mine ânsumi.

cautarea sufletului pereche. doamne să iubesc oamenii mine ânsumi.

27.5KB

Modificat de noproblem (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
bogdiani20
Membru

Din: adjud
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 12
asta sunt eu  daca e ceva id meu este bogdan_bogdiani    va astept sa vb.......pop dolce  

cautarea sufletului pereche. asta sunt eu  daca ceva meu este   astept dolce  

51.8KB


_______________________________________
atata pot sp iubeste si vei fi iubita...si ink un singur lucru nu fa sa sufere pa cel ce te  iubeste  ca cel ce te iubeste sarputea sa fie veatza ta

pus acum 14 ani
   
Fata_Sihastra
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Buna

Modificat de Fata_Sihastra (acum 12 ani)


pus acum 14 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Bine ai venit Fata_Sihastra! Speram sa-ti faci cati mai multi prieteni si poate iti gasesti si tu jumatate pe forum. Avem un cuplu vare s-au cunoscut prin intermediul acestui forum. In ceea ce priveste prietenii, sa stii ca multi am legat prietenii tot aici pe forum sau chat.

_______________________________________



pus acum 14 ani
   
adrian_tm
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5
Bun gasit prieteni.Sper sa fie locul potrivit unde sa imi gasesc noi prieteni si sa fiu alaturi de voi chiar daca nu am vreun handicap ca toti de pe acest forum


pus acum 14 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Salut! Bine ai venit!

_______________________________________



pus acum 14 ani
   
caguars
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Astazi mi-am sters toate conturile de pe cateva site-uri de dating pe care le aveam de vreo 6 ani, mi-am dat seama ca nu are rost si trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi ramane singur toata viata. Relatiile, casatoriile nu sunt pt mine, asta e, ce rost are sa ma amagesc fiind optimist cand de fapt realitatea asta e ... Mai am un singur cont pe dizabil dar cred ca il voi sterge si pe acesta in curand.

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
agentul_08
Administrator

Din: jud dambovita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 486
stiu ca esti dezamagit dar poate vei gasi pe cineva.

vestile bune vin atunci cant nu mai sperai.

eu stiu ,ca undeva candva pusa deoparte exista o fata pentru tine!


_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

pus acum 14 ani
   
caguars
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Eu unul numai cred, mi s-a luat de cautat si asteptat. Daca o fi, o fi, eu unul numai caut.

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ederaadelina
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
anunt nevalabil,

cautarea sufletului pereche. anunt nevalabil,

24.6KB

Modificat de ederaadelina (acum 13 ani)


_______________________________________
Atunci cind iti doresti ceva si universul comploteaza in favoarea ta.

pus acum 13 ani
   
Johny90
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
.

Modificat de Johny90 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
degetar
Vizitator



Mesajul meu nu mai este de actulitate.
Tin sa precizez , mi-am gasit sufletul pereche si ma impac foarte bine.
Ma voi casatorii .
Va doresc si voua ,dragi prietene si prieteni toate cele bune !


pus acum 13 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Casa de piatra si toate cele bune!

_______________________________________



pus acum 13 ani
   
deea20
Membru

Din: Bacau
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
buna,bine v am gasit sunt noua pe aici,sper sa imi fac noi  cunostinte

pus acum 13 ani
   
benyamyn
Membru

Din: sibiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11

benyamyn a scris:

sunt tanar am 27 an 1.70cm sunt saten sunt o persoan cu dizabilitali fizic imi place muntele am un suflet bun zic sunt credintos as vrea sa imi gasesc o fata care sai placa muntele si natura sa o pot sa o iau cu mine sa ma accepte asa cum sunt eu va astep pe mess benyamyn1983


_______________________________________
BUNA IMI DORESC SA CUNOSC O FATA SIMPLA,SINCERA,DESCHISA,SERIOASA,HOTARTA CARE ISI DORESTE O RELATIE FRUMOASA BAZATA PE RESPECT SI INCREDERE RECIPROCA SA STIE CE VREA DE LA VIATA SA AIBA INTRE 26-33 ANII,EU SUNT UN BAIAT DRAGUT,SINCER,CU BUN SIMT,SERIOS,CU SERVICI,AM 30 ANII SI SUNT DIN SIBIU SI AM UN MIC HANCAP ,SI IMI CAUT JUMATAEA INIMII SI SUFLETUL PERECHE CINE VREA SA MA CUNOASCA MA GASESTE LA ID DE MESS ROG SERIOZITATE SI OFER DA-MI SANSA SA TE CUNOSC SUFLETE PERECHE MULTI PUPICI.

fb Stefan benyamyn trasca

pus acum 13 ani
   
caguars
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 77
Bine ai venit deea !  

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Bine ai venit!

_______________________________________



pus acum 13 ani
   
cosmos
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Buna seara tuturor...sunt Cosmin din Piatra Neamt, am 25 de ani, inginer de profesie deocamdata somer, si ca si voi..si eu...am o problema mai exact de la vaccinul antipoliu....am o scurtime la piciorul stang si muschii la el mai putin dezvoltati....lesne de inteles ca nevoia de prieteni noi si mai ales de gasirea unui partener care sa ma accepte asa cum sunt...ma impins aici..in rest sa auzim de bine....id ul meu de mess este :braveheart_storm...pentru cei si mai ales cele interesate...bafta va doresc

cautarea sufletului pereche. buna seara cosmin din piatra neamt, ani, inginer profesie deocamdata

25.5KB


pus acum 13 ani
   
silviu38
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
Buna Buna.Am 30 ani,ochi caprui,1,85,brunet,74 kg,glumet,sincer,romantic,ambitios si dornic de a intemeia o familie.Am discopatielombara la zisele medicilor dar nimica nu e sigur.Ma pot deplasa dar nu pot alerga.Am dureri la coloana cand ma fortez la munca.Imi place viata de familie si sper ca daca este o fata care isi doreste sa fie respectata pentru ceea ce face si este propun sa ne cunoastem mai bine si cine stie ce ne ofera destinul.Nu sunt pretentios si nu judec omul pentru ce a facut.Id-ul meu .

cautarea sufletului pereche. buna buna.am ani,ochi dornic intemeia familie.am zisele medicilor dar

22.5KB


_______________________________________
bla bla bla

pus acum 13 ani
   
victorass
Membru

Din: corbasca bacau
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
sant victor din bacau si am 36 ani.am si eu handika fizic  lombosciatica,dar nu ma plang.as dori o relatie serioasa cu fete sau doamne.id de mess ionica.victor sau telef 0763621466.rog seriozitate.multumesc la toate fetele si doamne.    

cautarea sufletului pereche. sant victor din bacau ani.am handika plang.as dori relatie serioasa

65.9KB

Modificat de victorass (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
angelo
Membru

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salutare! sunt nevazator maseur la un centru de recuperare medicala sunt interesat de prietenie am 25 ani

pus acum 12 ani
   
irimescumano_b
Membru

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4
Buna sant manole din bucuresti , mam alaturat voua cu speranta de am i gasi jumatatea eu nu am nicio dezabilitate sant infectat cu virisul hiv daca sant fete care lear interesa o relatie pe mine ma gasiti la ID

_______________________________________
an cautarea jumatati nu am handicap sant seropozitiv hiv

pus acum 12 ani
   
nik.3
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
salut la toata lumea,am cautat acest site cu multa speranta,mam inregistrat aici si mam pus pe cautat,caut un om,caut un suflet de femeie,ca toate femeile au frumusetea sufletului,,dar surpriza mea a fost mare, nu am gasit pretentii materiale la postari aici,nu,dar pretenti mari,sa fii din anume loc,sa ai hadicap usor,sau sa nu fii prea inalt,,saU CITE SI MAI CITE IDEI NAUSSTRUNICE,am intrat pe chat sa vorbesc cu cineva,dar surpriza mea a fost att de mare ca nu am crezut acest lucru,nu am fost bagat in seama,tratat ca un strain,cum si strain am incercat  sa imi fac cunostinte,indiferenta totala,statea si ma uitam ca la teatru cum vorbesc intre ei,baieti cu fete,am incercat sa fac cunostinta,dar nu,am intrebat cum discuta intre ei,au spus,mesenger,skype,telefon, bun de acord,dar cum sa iau eu legatura cu lumea de aici,daca esti nebagat in seama,mai fratilor,daca pot sa ma refer la voi asa,ce ati patit de sinteti reci asa,de ce nu aratati ca sinteti deosebiti de restul lumi,ca aveti suflete curate si nu interese,si cam dezgustat de comportamentul de aici,nu va ceream decit conversatie, ca am venit cu o speranta in suflet aici,dar sa ofilit asa de repede,deci nu cred,si nu stiu de ce va purtati asa,eu locuiesc la tara,nu am avut contact cu persoane asemenea mie,dar am crezut ca sinteti deosebiti de lumea ce de cu zi cu zi,dar mam inselat att de tare, ca ma intorc in lume mea,cruda rece si cu interese,dar macar stiu cum este .

cautarea sufletului pereche. salut toata lumea,am cautat acest site multa aici mam pus om,caut

14.2KB


pus acum 12 ani
   
agentul_08
Administrator

Din: jud dambovita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 486
Fetele vor sa gaseasca  pe cineva aproape de casa eu cred ca  este normal dar  fiecare cu sansa lui.cauta in continuare si poate vei reusi pe forum-ul nostru sunt multe fete eu iti doresc sa o descoperi si tu pe aceea
pe care o cauti!


_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

pus acum 12 ani
   
armyn.vanbuuren
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
buna imi caut sufletul perche as dori o fata  simpla iubitoare sincera tandra sunt un baiat de 25 de ani saten ochii caprui 1,78 m 85 kg  din turda judetul cj handicapul meu consta in proteze de gamba. as dori o relatie cat se poate de serioasa

cautarea sufletului pereche. buna imi caut sufletul perche dori fata  simpla iubitoare sincera

59KB


pus acum 12 ani
   
armyn.vanbuuren
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
postarea mea nu mai e de actualitate consider ca mi-am gasit persona care  o cautam  

pus acum 12 ani
   
nicolle
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
bun as dorii sa imi fac mai multi  prieteni...am si eu ceva probleme ..mesaj privat cine vrea sa vorbiim

pus acum 12 ani
   
danyel_003
Membru

Din: valcea
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
ciao... sunt acelasi  DANI ) am 27 ani.1-64.... sunt putin mai scund ca sa am loc mai  mult prin casa ) te caut , cauta-ma si u  si sper la ne intalnim la  jumatatea drumului , adik mai in margina ca da cumva masina peste noi si mult te-am mai cautat )) ( am afectiuni endorine ) glanda defecta )) pop all  si iubitzi-va la maxim ...pop pe scufita care va fi sa fie ))sa ne mearga intr-un ceas bun

cautarea sufletului pereche. ciao... sunt dani sunt putin mai scund loc mai  mult prin casa

31.9KB


_______________________________________
stima cetatenilor ...

pus acum 12 ani
   
savelus18
Membru

Din: tecuci
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
sunt un baiat romantic si caut o fata la fel de romantica ca mine daca tu esti romantica nu ezita sa ma cauti la id meu ciprian_1986_18 te pup frumoaso
       

cautarea sufletului pereche. sunt baiat romantic caut fata fel romantica mine daca esti romantica

40.5KB


_______________________________________
caut fata

pus acum 12 ani
   
daniela
Membru

Din: BRAILA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Buna sunt daniela din braila caut amici fete si baietii adresa mea de mess daniela198031

cautarea sufletului pereche. buna sunt daniela din braila caut amici fete baietii adresa mea mess

37.7KB


_______________________________________
buna sunt daniela din braila

pus acum 12 ani
   
cri_sti23
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
vbmxvf fd hd  frd

cautarea sufletului pereche. vbmxvf hd  frd

21KB

Modificat de cri_sti23 (acum 12 ani)


_______________________________________
hai, folosește-te de libertatea din decembrie

pus acum 12 ani
   
cri_sti23
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 8
sdbxz

cautarea sufletului pereche. sdbxz

26KB

Modificat de cri_sti23 (acum 12 ani)


_______________________________________
hai, folosește-te de libertatea din decembrie

pus acum 12 ani
   
danionescu
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
BARBAT, 37 ANI DIN CONSTANTA, CU HANDICAP GRADUL DOI,FARA OBLIGATII, TANDRU, AFECTUOS, SENSIBIL  SI MANIERAT,CAUT FEMEIE INTRE 30 SI 40 ANI CU CARACTERISTICI SIMILARE, IN VEDEREA UNEI RELATII DE LUNGA DURATA. EXCLUS MATERIALISTELE. PREFER FEMEI MODESTE. TELEFON :0734754324

cautarea sufletului pereche. barbat, ani din constanta, handicap gradul doi,fara obligatii, tandru,

6.4KB


pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la