handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 din Satu Mare
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
handicap / Totul Despre Computer / Team Viewer (Asistenta de la distanta)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
Aveti o problema cu pc-ul, vreti sa ajutati pe cineva sa invete la pc sau nu stiti cum se face un anumit lucru pe calculator ei bine ce  puteti face? Chemati pe cineva acasa sa va ajute(posibil sa va coste si ceva bani), apelati la un prieten care sta mai departe de voi si trebuie sa schimbe mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la voi?  Puteti apela cu succes la programul Team Viewer, un program gratuit si foarte puternic care permite conectarea sigura a doua calculatoare. Mai multe detalii dar si un tutorial despre acest program gasiti aici.
Programul se poate descara de aici si il puteti instala in pc sau puteti folosi varianta portabila a programului(nu se instaleaza in pc)si o gasiti aici
Daca vreti sa va ajut cu ceva prin intermediul acestui program postati aici un mesaj si in cel mia scurt timp va voi ajuta.


_______________________________________



pus acum 14 ani
   
aayaaha
Membru

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
teamviewer is best solution for ever 

_______________________________________
aayaaha

pus acum 9 ani
   
mariyus
Membru

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
posed destule cunostinte in materie de pc( software, hardware)ofer pareri, idei, sfaturi, ma deplasez in Pitesti si imprejurimi pt reparatii; instalez win indiferent editie, drivere,etc, schimb , inlocuiesc componente--procesor, ram, hdd, dvdrw, placa video/sunet/retea /surse etc.
ID valentin_gabriel1811


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la