handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. din Braila
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
handicap / Povesti De Viata / dans in scaunul cu rotile  
Autor
Mesaj Pagini: 1
agentul_08
Administrator

Din: jud dambovita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 486
aici este alex dansant de craciun.





Bun gasit Ma numesc Bucur Alexandru, am 23 ani, locuiesc in Constanta Sunt persoana cu dizabilitati locomototrii si provin dintr-o familie cu 5 copii fara posibilitati materiale… La 7 m-am intoxicat cu fumul emanat  de lumanarile care imi face-au lumina in camera  am racit si am facut o convulsie puternica mai exact m-am zbatut ca un pui 5 ore in sir fara ca cineva sa faca ceva. Am facut recuperare dar la 10 ani viata mea a luat o intorsatura ciudata, incepusem sa-mi imping scaunu cu rotile pe holul apartamentului unde locuiam. dar de alimentatie proasta, ma refer la unele conserve expirate pe care le-am consumat de la fundatia din ca faceam parte atunci mi-au provocat o hemoragie interna… si mi-am pierdut si putinul acela de putere… De cand ma stiu am trecut si trec prin multe fiind intr-un scaun cu rotile dar sper la zile mai bune.  Sa-l ajutam pe Alex sa stranga
800 de euro pentru    Ro19INGB000099991847837 CONT IN RON TITULAR CONT BUCUR ALEXANDRU


      rog sa-mi raspundeti la e-mail sau la tel 0761-037-524


                             da te rog acest e-mai la cat mai multe persoane te rog din suflet
                    cu stima si respect Alex Bucur


_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

pus acum 14 ani
   
Amputatii
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Anunt umanitar...
Buna ziua.
Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.
Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un handicap.
Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.
Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic.
Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza.
Va multumesc
Contact: Dedulescu Cristian-
00.40.762.300.688
00.40.21.451.18.47
 

dans scaunul rotile anunt buna ziua. pentru tinerii amputatii ale membrelor superioare sau

43.3KB


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la