handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
handicap / Suflet Aproape / deschidere  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Maria Scridon
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 7
Am scris in jurnal personal, ca nu am probleme cu dizabilitate dar intrand in contact cu oameni aflati in suferinta, inerent am intalnit si persoane ce au diverse dizabilitati. Cum sunt o persoana curioasa, am cautat pe net diverse sit-uri incercand sa cunosc mai bine lumea vazuta prin mintea si ochii oamenilor aflati in fotolii cu rotile. Mai intai am sa fac o remarca, acest sit e cel mai fain din cate am reusit eu sa gasesc. Recunosc sincer ca nu ma prea pricep la a descoperi lumea cu ajutorul net-ului dar incerc sa invat singura. Pe urma, sunt nevoita sa fac o remarca, poate e doar o impresie personala, e extrem de slaba interactiunea cu societatea, cu oamenii care nu au aceste probleme, e drept ca si noi cei "normali"suntem prea putin deschisi la nevoile si sufletele voastre. De ce? Habar n-am cum veti primi randurile mele dar indiferent ce voi primi in schimb, voi continua sa incerc sa cunosc universul vostru. Cu necazurile, sperantele si visurile voastre. Oricum sunt pregatita pt. orice, dojeni, morala, critici, ironii dar si oarecare intelegere in demersurile mele. Am o mica afacere dar ea nu ma va satisface decat in momentul in care voi fi in primul rand rasplatita cu un zambet de multumire. Veti mai vedea numele meu pe acest sit.

pus acum 12 ani
   
Mircel
Membru

Din: Fetesti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
hai sa vorbim  

_______________________________________
buna!

pus acum 11 ani
   
dana1983
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
Felicitari pentru ca ai avut curajul si deschiderea de-a lua aceasta initiativa.Aceasta curiozitate o am si eu de multi ani, motiv pt care am si ajuns sa lucrez in domeniul asistentei sociale {deocamdata in domeniul protectiei copilului, dar sper ca in viitorul apropiat sa pot lucra in mod direct cu persoane cu dizabilitati.Fiecare intalnire cu astfel de persoane este pt. mine o lectie de viata.
Mult succes in tot ce ti-ai propus!

Cu prietenie Dana din Bucuresti.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la