handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
handicap / Suflet Aproape / Despre VISELE NOASTRE despre IUBIRILE NOASTRE si despre VIETILE NOAST  
Autor
Mesaj Pagini: 1
DANYEL23
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Salut / Buna tuturor eu sunt Danyel am 25 de ani si sunt din Bucuresti .Desi sunt de ceva vreme inscris pe aici niciodata nu am scris ceva imi placea sa citesc ce scrieti voi....De ceva timp insa ma gandeam sa va scriu ceva....Nu stiu cum sa incep...am si eu o dizabilitate locomotorie si incerc sa lupt de cand ma stiu....Cu toate astea niciodata nu am avut prieteni care lupta ca mine.....sper sa nu va suparati pe mine pentru greselile de ortografie sau modul de exprimare asta asa ca o mica paranteza.Cum va spuneam nu am avut prieteni ca voi....care lupta cu viata mai mult decat un om obisnuit. Asa ca vreau sa va provoc pe cei care vor sa vorbim aici sau pe messenger { ion_danyel } este id meu despre VISELE NOASTRE despre IUBIRILE NOASTRE si despre VIETILE NOASTRE in general. Vreau sa invat ceva de la fiecare din voi si poate FIECARE din cei care imi acepta PROVOCAREA invata ceva de la cel de langa noi....Va astept pe cei mai si cele mai curajoase pentru ca stiu ca nu este usor sa vorbiti cu necunoscuti si necunoscute. Pup si salut pe toti / toate.

pus acum 11 ani
   
Mavo
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14
Hm !!! Greu, am 46 de ani din care ultimii 25 de ani (cat varsta ta    ) intr-un picior plus alte sechele mai putin importante. Dragule daca aveam doua vieti renuntam fara nicio ezitare la actuala dar cum nu ne-a dat Dumnezeu decat una, obligatoriu trebuie s-o facem cat mai apropiata de normal, chiar daca este nevoie sa luptam pana la epuizare. Daca se vrea se poate face orice, numai ca trebuie sa ne folosim ceva mai mult materia cenusie,ceva mai multa rabdare si ceva mai mult efort. Poti urca pe munte, poti conduce, poti avea serviciu, te poti casatorii, poti creste copii, etc. Fara autocompatimire, fara rusine, fara nu pot. Am vazut aici multi cu textul ,, cu handicap la fel sau apropiat ,,, gresit, iti cauti perechea cu/fara handicap, grav/mai putin grav, nu are nicio importanta, daca iti place cu adevarat de cineva merita sa lupti pentru acea persoana si daca nu reusesti asta este, ai incercat. Suntem multi care punem orice neamplinire pe seama handicapului dar aceleasi lucruri se intampla si celor fara handicap. Ok, incep sa filozofez    ..........

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la