handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Lista de useri | Reguli | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT HANDICAP | POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
Thedark15
Femeie
21 ani
Bacau

cauta Barbat
25 - 46 ani
handicap / Totul Despre Computer / Intretinere computer (Programe, procese, explicatii)    
Autor
Mesaj Pagini: 1
Smiley
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2008
Postari: 595
Degfragmentare

Computerul, ca si omul, atunci cand foloseste anumite aplicatii nu le aseaza intotdeauna la locul lor sau in locul respectiv aseaza alta aplicatie, De aceea, atunci cand trebuie sa ruleze acea aplicatie , timpul de raspuns va fi mai mare deoarece computerul este nevoit sa caute programul dorit. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa defragmentam discul , iar ca sa facem acest lucru procedam astfel: Start – All Programs – Accessories – System Tools si click pe Disk Defragmenter. In fereastra nou aparuta selectam partitia pe care vrem s-o defragmentam si apoi click pe butonul Defragment. Asteptam ca aplicatia sa temine de rulat si procedam la fel si cu celelalte partitii. Computerul va rula mai rapid si este indicat ca procesul de defragmentare sa fie facut cel putin o data pe luna.


_______________________________________05-02-2008 17:13:38
   
Smiley
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2008
Postari: 595
Un program bun care va ajuta sa mentineti computerul la nivel optim de functionare este Advance WindowsCare V2 Personal (program free). Dupa ce ati download-at si instalat acest program tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul Scan si apoi, dupa ce termina de scanat, click pe butonul Repair si gata.

_______________________________________06-02-2008 11:43:31
   
Smiley
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2008
Postari: 595
Voi ce programe de intretinere pentru computer folositi? Eu folosesc mai multe: Advance WindowsCare V2 Personal, Ccleaner, Speed-it up, Glary Utilities si incerc si alte pgrograme. Toate cele enumerate sunt free si  isi fac treaba cu succes.

_______________________________________13-02-2008 13:25:04
   
agentul_08
Administrator
Mesaj Privat

Din: jud dambovita
Inregistrat: 12-02-2007
Postari: 486
mai puteti curata computerul de fisiere inutile-junk hdcleaner sau argente disk cleaner

iar cuntregopt optimizati registry.


un alt program util revouninstaller care dezinstaleaza proprogramele de care nu mai aveti nevoie.


_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

10-08-2008 16:50:15
   
dumidan
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 06-07-2008
Postari: 8
Un alt program free pt. defragmentat partiţii de pe HDD este şi *Disk Defrag*. Îl folosesc de ceva timp şi pot spune că merge mulţumitor.

Modificat de dumidan (29-11-2008 00:04:19)


_______________________________________
Filmari, fotografii, videoedit - www.filmare-copiere.eu
Probleme cu PC-ul? - www.reparatii-pc.110mb.com

27-11-2008 11:41:06
   
Smiley
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 20-01-2008
Postari: 595
L-am folosit si eu o perioada si mi-a placut cum lucreaza. Acum nu l-am mai instalat pentru ca folosesc functia de defragmentare din Windows.

_______________________________________27-11-2008 13:27:48
   
Pagini: 1    
Mergi la
Forum Gratuit


 


Get your own Chat Box! Go Large!

REGULAMENT DE FOLOSIRE A FORUMULUI SI A CHATULUI NOSTRU
1 Forum Handicap: Promoveaza intelegerea si respectul. 2.Reclama de orice fel,atat publiccat si privat,este INTERZISA fara nici un fel de exceptie. 3.Nu folositi cuvinte obscene sau injurii si nici prescurtari ale acestora. 4.Este interzisa jignirea,hartuirea si insultarea utilizatorilor indiferent de provocare sau context. 5.Nu folositi invective(ba,ma,fa,etc)limbaj trivial si nu aduceti injurii userilor. 6.Folosirea amenintarilor de orice fel la adresa oricarui user se soldeaza cu BAN permanent 7.Publicarea informatiilor cu caracter personal despre alti useri este strict interzisa. CULORILE CHATULUI Portocaliu - Administratorul Siteului Alba - Moderatorii acestui chat Albastra - Membrii siteului Verde - Vizitatorii siteului Maro - Userii care au gresit si au fost dati afara din chat Pentru buna functionalitate a chatului penalitatile sunt urmatoarele: Kick - pentru diverse atentionari ale unor mici abateri de la regulament. 3 ore pentru nick/nume obscen sau al unui alt membru 6 ore pentru persoanele care jicnesc si hartuiesc alti membrii de pe chat 24 ore pentru persoanele care injura sau care fac reclame la alte siteuri 72 ore pentru membrii care repeta aceleasi greseli,dupa ce au primit deja un ban in trecut Se mai pot primi penalitati si pentru alte lucruri care sunt in detrimentul chatului. Pentru abuz din partea factorilor de decizie(moderatori) plangerile se pot face la adminul chatului.
------------------------------------------------------------
Page Rank 
Checker ExactSeek: Relevant Web Search SEO Romania EnterClick.ro - Generator trafic web