handicap
ai un handicap discutii generale discriminare reclama un abuz cere un sfat fa-ti prieteni noutati medicale acest forum vrea sa fie o comunitate a persoanelor cu handicap.si de aceea va astept in fiecare duminica la ora 15:30 pe chat:
Lista Forumurilor Pe Tematici
handicap | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HANDICAP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza 25 ani
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
handicap / Totul Despre Computer / Screiti cu mouse-ul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Smiley
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 595
V-ati intrebat vreodata daca puteti sa tastati cu mouse-ul? Ei bine acest lucru este posibil si nu este greu de realizat. Iata cum procedati: Start - All Programs - Accessories - Accessibility -  On-Scren Keyborad. Se va deschide o fereastra cu un text si o fereastra cu o tastatura. In fereastra cu text bifati casuta Do not show this message again(nu mai arata acest mesaj), Acum putem scrie cu ajutorul mouse-lui folosind ''tastatura'' de pe ecran. Tot ce trebuie sa facem este sa dam click pe litera sau simbolul dorit.
Am scris o parte din acest mesaj(mai exact de la On-Scren Keyborad ) cu mouse-ul si nu mi s-a parut foarte greu de folosit.


_______________________________________



pus acum 16 ani
   
agentul_08
Administrator

Din: jud dambovita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 486
mai puteti progeda astfel: pentru windows vista si 7 click start si in casuta de cautare screti "osk" in windows xp start run si scrieti "osk" iata si un mic tutorial gasit pe youtube.





_______________________________________
lupta tot timpul si nu te intreba cine va castiga lasa natura sa-si urmeze cursul.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la